C L I N I C   2 0 1 7 :

10 weken voor slechts € 40,00 voor een  training van ca 90 minuten, dit jaar biedt onze Clinic heel  veel aantrekkelijke voordelen zeker wanneer  je besluit om lid te worden van de Road Runners Zeist, dan is de clinic na betaling van de gehele contributie voor 2018 n.l.  gratis!!


Clinic 2017

CL I N I C   2 0 1 7 :

 10 weken voor slechts € 40,00

Road Runners Zeist (afgekort RRZeist) start op woensdag 27 september 2017 om 18.00 uur met een hardloopclinic voor beginnende lopers.  Heb je al enige ervaring dan kun je deelnemen aan de clinic of - onder dezelfde voorwaarden - aan onze reguliere training. De clinic duurt in totaal 10 weken. Elke training duurt 90 minuten. De kosten bedragen € 40,00

Na afloop van de clinic kan je deelnemen aan de 5 of 10 km van de Linschotenloop.  Bij daadwerkelijke deelname krijg je van ons het inschrijfgeld voor deze wedstrijd terug. De Linschotenloop wordt gehouden op zaterdag 16 december. Na de loop sluiten we het loopjaar feestelijk af.

Wanneer je in 2018 lid blijft van RRZeist dan mag je tot slot het inschrijfgeld van de clinic in mindering  brengen op de contributie van 2018. Genoeg redenen om je nu in te schrijven.

De clinic wordt gegeven op de atletiekbaan Dijnselburg, Badmeester Schenkpad 8 te Zeist.

De training start de eerste twee weken om 18.00 uur met een stukje theorie, waarna om 18.15 uur de training begint. Iedere training bevat een warming-up, een afwisselend programma met loopoefeningen, een intervaltraining en een cooling-down.

De kleedkamers zijn vanaf 17:45 uur open en na afloop is er gelegenheid om te douchen.

Bij deelname aan de clinic ontvang je een handig loopboekje met daarin aandacht voor loopscholing, voeding,  kleding en schoenen. Ook ontvang je een compleet  persoonlijk trainingsprogramma  en neem je deel aan het speciaal clinicprogramma.

Ook wordt aandacht besteed aan alle aspecten die met hardlopen te maken hebben zoals looptechniek, blessurepreventie, intervaltraining, voeding bij duursport, trainen op hartslag etc.

Onze clinic is voor iedereen, die een goede gezondheid heeft. Een beetje overgewicht,  geen probleem. Ook als je  geen of een slechte conditie hebt, dan helpen wij je weer op weg. Belangrijk  is dat  je weer wilt gaan bewegen.

Opgeven voor de clinic van RRZeist kan uitsluitend via het onderstaande formulier en door het gelijktijdig over maken van het inschrijfgeld voor de clinic van € 40,00 op bankrekening NL20INGB0005870100  onder vermelding van Clinic 2017

 

Nadere informatie is te verkrijgen bij Mary van Driel of stuur een e-mail naar:  rrzeist@gmail.com.


 


 

Ook zo lekker lopen meld je aan en kom mee doen!

 

Opgeven bij RRZ kan via het onderstaande formulier!september 2017

 

 

CLINIC 2017 ik meld mij aan:

Onze Clinic is voor iedereen, die een goede gezondheid heeft. Ook in het geval van overgewicht o.i.d. en er medisch gezien geen probleem c.q. bezwaar is dat  je weer wilt gaan bewegen, ben je vanzelfsprekend van zeer harte welkom. Dus geen valse schaamte gewoon meedoen. 

Ook als er  geen conditie meer is  of een (hele) slechte  conditie hebt, dan helpen wij je weer op weg.

Dus meld je aan en kom en wanneer je vragen hebt mail dan naarr Mary van Driel