26 juni -- Mooie prestaties in Hamburg

27-06-2016 10:22

Een steeds groter wordende en als maar uitbreidend aantal deelnemers is de mooie halve marathon van Hamburg. Steeds meer atleten en hun familie maken van de gelegenheid gebruik om een mooi weekend in een hele mooie en gezellige stad Hamburg te maken. 

De wedstrijdroute loopt voor een groot gedeelte door het oude gedeelte van de stad en uitdaging voor alle heren, is dat er twee maal de Reperbahn beklommen moet worden, maar dat je wel wordt geacht om door te lopen. Hamburg kenmerkt zich qua route met veel vals plat. Charlotte van Zijl liep weer een PR in precies 2 uur en 24 seconden. Aangezien dit een nette website is zullen wij hier maar niet gaan herhalen wat zij allemaal over die 24 seconden zei, nadat zij gefinisht was. Maar Charlotte op een snel parcours - dit is er n.l. geen - had je wel onder de 2 uur grens gelopen. En er moet een stukje uitdaging blijven om voor te trainen.

Henri liep voor het eerste sinds zo'n 9 maanden weer eens een halve en kwam in 1:52:46 over de finish.

Wat ook hem tot de contente mens maakte. Allebei onze felicitaties en bijgaand een mooie finishfoto, die mag worden gepubliceerd als je ook echt over de finish bent gekomen met de juiste afstand.Hamburg Finish 26 juni 2016