Trainen deze zomer

13-07-2015 08:17

Graag geven wij jullie hieronder de eerste ervaringen weer van de Berlijn Kick-Off en mogelijkheid om deze zomer te trainen op de baan!

 

Training a.s. woensdag

Woensdag kunnen we nog niet beschikken over de atletiekbaan van Dijnselburg. Een aanvraag om hiervan gebruik te maken is ingediend (voor alle leden van RRZ). Hopelijk horen we in de loop van deze week, wat de mogelijkheden zijn.

Indien je zin hebt, kan je a.s. woensdag training op landgoed Beerschoten.

Onderstaand de tijden

Zelf vertrek ik om 18.30 uur vanaf de Brugakker (Ton als je loopt zorg je dan dat je om 18.30 uur bij mij bent?).

Om 18.40 uur sluiten Charlotte en Phia aan op de hoek van Kroostweg Noord, Mooi Zeist, Utrechtseweg.

Tegen de klok van 19.00 uur zijn wij dan bij het informatiecentrum Paviljoen Beerschoten.

Er is volop parkeergelegenheid hier. Als je hier aansluit zorg dan dat je tussen 18.45 en 19.00 uur je warming up al hebt gedaan.

Adres: Ingang De Holle Bilt 6, 3732 HM De Bilt.

Let op: sommige TomTom's sturen u de parkeerplaats van hotel De Bitsche Hoek op.  Deze parkeerplaats is niet het eindpunt. Rijdt de parkeerplaats af, en draai rechts de Holle Bilt op. Eerste zijweg links uitrijden.

Vanaf 19.00 starten we met het programma, dat volgens schema bestaat uit een aantal series van 200 meter. Kijk voor je 200 metertijd op je schema. Op Beerschoten is een rondje van 420 meter, waar we de 200 meters gaan lopen. In plaats van 200 meter rust, krijg je er gratis 20 meter rust bij.

Na afloop rustig uitlopen naar huis of een rondje of tig rond je auto.

 Mochten we niet op de baan kunnen training, dan blijf ik de trainingen tot 26 augustus doen op Beerschoten, volgens de bovengenoemde tijden.

 Weekend 25-07 / 26-07

Voor dit weekend staat er een relatief snelle 21 km op het programma.

Zelf loop ik 20 km in Amsterdam. Hier wordt een trainingsloop georganiseerd in het kader van de voorbereiding voor de marathon van Amsterdam

Je kunt met pacers lopen die in een gelijkmatig tempo de 20 km lopen. Er zijn tempo groepen vanaf 4.15 tot 6.45 min/km. Voordeel van deze lopen is, dat je ervaring krijgt in het lopen van een constant tempo. Ook leuk om eens in een andere omgeving te lopen. De start en finish is in het Olympisch Stadion en de loop gaat door het mooie Amsterdamse Bos. Er zijn drie drank- en verzorgingsposten / ehbo etc aanwezig.

Inschrijven: https://www.trainingslopen.info/inschrijven

Laat even weten of je je hebt ingeschreven.

 Heb je vragen over de schema, training etc , neem dan contact op met onze trainer John Dodde.  

Groet Henri