C L I N I C   2 0 1 8 : Voorlopig publicate onderhevig aan mogelijke wijzigingen

  1. 10 weken voor slechts € 40,00 voor een  training van ca. 90 minuten, 
  2. Dit jaar biedt onze Clinic een zeer aantrekkelijk voordeel:
  3. 20 % Korting op je jaarlidmaatschap>>
  4. Aangesloten bij de Atletiek Unie ivm verzekering e.d. zie elders op deze wesbite
  5. ** Want  wanneer  je besluit om lid te worden van de RRZeist, dan is de clinic na betaling van de gehele contributie voor 2019 n.l.  gratis!!**
  6. Ook de laatste trainingen van dit jaar zijn dan gratis, echter uitsluitend wanneer wij in het bezit zijn van je aanmeldingsformulier voor je lidmaatschap 2019

 

CL I N I C   2 0 1 8 :

 10 weken voor slechts € 40,00

Road Runners Zeist (afgekort RRZeist) start op ( vermoedelijk medio september 2018)  met een hardloopclinic voor beginnende lopers.  

Maar heb je al enige ervaring dan kun je deelnemen aan de clinic of - onder dezelfde voorwaarden - aan onze reguliere training. 

De clinic duurt in totaal 10 weken. Elke training duurt ca. 75 minuten. De kosten bedragen € 30,00 p.p.

Na afloop van de clinic kan je deelnemen aan de 5 of 10 km van de Linschotenloop.  Bij daadwerkelijke deelname krijg je van ons het inschrijfgeld voor deze wedstrijd terug. De Linschotenloop wordt gehouden op zondag 23 december 2018 (voorlopig vastgesteld) 

Wanneer je in 2019 lid blijft van RRZeist dan mag je tot slot het inschrijfgeld van de clinic in mindering  brengen op de contributie van 2019. Genoeg redenen om je nu in te schrijven.

De clinic wordt gegeven op de atletiekbaan Dijnselburg, Badmeester Schenkpad 8 te Zeist.

De training start de eerste twee weken om 18:00  kennismaking en stukje theorie, waarna om 18.15 uur de training begint. Iedere training bevat een warming-up, een afwisselend programma met loopoefeningen, een (interval) training en een cooling-down.

De kleedkamers zijn vanaf 18:00 uur open en na afloop is er de mogelijkheid om te douchen.

Bij deelname aan de clinic ontvang je een handig loopboekje met daarin aandacht voor loopscholing, voeding,  kleding en schoenen. Ook bevat dit boekje een  compleet  persoonlijk trainingsprogramma  ( zo nodig individuele aanpassing) en neem je deel aan het speciaal clinicprogramma.

Ook wordt aandacht besteed aan alle aspecten die met hardlopen te maken hebben zoals looptechniek, blessurepreventie, intervaltraining, voeding bij duursport, trainen op hartslag etc.

Onze clinic is voor iedereen, die een goede gezondheid heeft. Een beetje overgewicht,  geen probleem. Ook als je  geen of een slechte conditie hebt, dan helpen wij je weer op weg. Belangrijk  is dat  je weer wilt gaan bewegen.

Opgeven voor de clinic van RRZeist kan uitsluitend via het onderstaande formulier en door het gelijktijdig over maken van het inschrijfgeld voor de clinic van € 30,00 op bankrekening NL20INGB0005870100  onder vermelding van Clinic 2018

 

Nadere informatie is te verkrijgen bij Mary van Driel of stuur een e-mail naar:  rrzeist@gmail.com.


 


 

Ook zo lekker lopen meld je aan en kom mee doen!

 

Opgeven bij RRZ kan via het onderstaande formulier!bijgewerkt voorjaar 2018

 

 

CLINIC 2018 ik meld mij aan:

Onze Clinic is voor iedereen, die een goede gezondheid heeft. Ook in het geval van overgewicht o.i.d. en er medisch gezien geen probleem c.q. bezwaar is dat  je weer wilt gaan bewegen, ben je vanzelfsprekend van zeer harte welkom. Dus geen valse schaamte gewoon meedoen. 

Ook als er  geen conditie meer is  of een (hele) slechte  conditie hebt, dan helpen wij je weer op weg.

Dus meld je aan en kom en wanneer je mogelijkerwijze vragen hebt mail dan naar rrzeist@gmail.com