C L I N I C Loopgroep Road Runners Zeist 

voor startende en meer ervaren lopers

Datum: woensdag 18 september 2019

8 weken  voor € 30,00 voor een  training van ca. 75 minuten. 

 

CL I N I C  :

8 weken voor € 30,00

Loopgroep Road Runners Zeist start woensdag 18 september 2019  met een hardloopclinic voor beginnende lopers en meer ervaren lopers

Bij ons kun je altijd lopen op jouw niveau, of je een beginner bent of meer gevorderd. In onze loopgroep train je altijd met een professionele trainer, ga je heerlijk de buitenlucht in, word je fitter én ontmoet je nieuwe loopmaatjes voor het leven.

Heb je al enige ervaring dan kun je deelnemen aan de clinic of - onder dezelfde voorwaarden - aan onze reguliere training.

De clinic duurt in totaal 8 weken. Elke training duurt 75 minuten. De kosten bedragen € 30,00

Na afloop van de clinic kan je deelnemen aan de 5 of 10 km van de Linschotenloop..  Bij daadwerkelijke deelname krijg je van ons het inschrijfgeld voor deze wedstrijd terug. De Linschotenloop wordt  op zaterdag 21 december gelopen. Na afloop van de Linschotenloop wordt het jaar gezellig afgesloten met een drankje en een  hapje in Drinkerij 't Bierhuys in Woerden.

De clinic wordt gegeven op de atletiekbaan Dijnselburg, Badmeester Schenkpad 12 te Zeist.

De training start om 18.15 uur  Iedere training bevat een warming-up, een afwisselend programma met loopoefeningen, een (interval) training en een cooling-down.

Onze clinic is voor iedereen, Ook als je  geen of een mindere conditie hebt, dan helpen wij je weer op weg. Belangrijk  is dat  je weer wilt gaan bewegen.

Opgeven voor de clinic van Road Runners Zeist kan  via het onderstaande formulier en door het gelijktijdig over maken van het inschrijfgeld voor de clinic van    € 30,00 op bankrekening NL20INGB0005870100  onder vermelding van Clinic najaar 2019

Nadere informatie is te verkrijgen bij Henri van de Flier

Bijgewerkt: 31-07-2019

 

CLINIC 2019 ik meld mij aan: