Nieuwe trainer en clinic Road Runners Zeist

Zeist – Road Runners Zeist heeft met ingang van het huidige loopseizoen een nieuwe trainer, Roald van Oort. Roald heeft diverse takken van de atletieksporten verdienstelijk bedreven. Roald legt zich nu toe op het lopen van middellange en lange afstanden. De trainingen van Roald kenmerken zich door de aandacht die hij geeft aan de juiste loophouding en techniek. Hij heeft oog voor de individuele loper.

Wil je ook kennismaken met de trainingen van Roald? Roald organiseert voor jou een clinic. Op woensdag 19 september 2018. start Roald als trainer van de loopgroep Road Runners Zeist een clinic als voorbereiding op het uitlopen van de 5 of 10 kilometer tijdens bijvoorbeeld de Linschotenloop op zaterdag 22 december.

Deze clinic is bedoeld voor eenieder die nader kennis wil maken met het hardlopen of het hardlopen weer opnieuw op wil gaan pakken.

De clinic bestaat uit 8 trainingen van 75 minuten. Een training bestaat uit loopscholing waarbij aandacht wordt besteed aan verbetering van de looptechniek. Daarna volgt een intervaltraining, waarbij alle deelnemers in hun eigen tempo kunnen lopen en we sluiten af met een gezamenlijke cooling down. De trainer zal voor iedereen een schema maken voor 8 weken, waarbij het doel wordt om op 22 december de 5 of 10 kilometer uit te kunnen lopen.

De clinic vindt plaats op woensdagavond van 18.15 uur tot 19.30 uur. Locatie is de atletiekbaan Dijnselburg aan het Badmeester Schenkpad in Zeist ( achter het zwembad).

Deelnamekosten bedragen Euro 40,-- per persoon; dit is inclusief een startbewijs voor de 5 of 10 kilometer in Linschoten. Om voldoende aandacht te kunnen geven aan de individuele loper is het aan deelnemers dat aan de clinic kan deelnemen 20.

Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u contact opnemen met Henri van de Flier

 

Bijgewerkt: 03-09-2018