Mind Blue Monday Run

Op maandag 16 januari 2023 is het “Blue Monday”, volgens velen de meest depressieve dag van het jaar. Juist op deze dag komen we met de MIND Blue Monday Run met z’n allen in beweging tegen depressie en vóór mentale gezondheid! En Zeist doet ook mee!  

Loopgroep Zeist en Loopgroep Road Runners Zeist organiseren samen dit gezellige evenement voor  wandelaars en hardlopers. Start om 19.30 uur op de verlichte skeelerbaan Blikkenburg (Filosofenlaantje 1)

3 redenen om mee te doen:

Je zorgt voor meer begrip voor mensen die last hebben van somberheid en depressie. 

Je haalt donaties op voor MIND om mensen met psychische klachten beter te helpen. 

Je verbetert je eigen fysieke en mentale gezondheid door in de buitenlucht te bewegen! 

Waarom de MIND Blue Monday Run?

Hardlopen en wandelen is goed voor mentale gezondheid. En al helemaal als je daarmee donaties ophaalt voor stichting MIND, die zich inzet voor een psychisch gezonde samenleving. Iedereen te maken heeft met psychisch leed moet kunnen rekenen op begrip, ondersteuning en goede zorg.

Ruim 40 procent van de Nederlanders krijgt ooit, direct of indirect, te maken met psychische klachten. Somberheid en depressie staan samen op nummer 2 in de top 3 van psychische klachten.

Om 19:30 uur starten we met een gezamenlijke warming up, waarna iedereen op eigen tempo een, twee of drie rondes van 2,5 km kan lopen rond ’t Slot Zeist met finish en start op de skeelerbaan Blikkenburg. De tijd wordt bijgehouden op de aanwezige wedstrijdklok, maar ook in dit geval geldt, meedoen is belangrijker dan……. Om het thema Blue Monday ook een gezicht te geven, vragen wij de deelnemers om zo veel als mogelijk in het blauw te komen. Vergeet ook niet je hardlooplampjes mee te brengen. Na afloop voor elke deelnemer een lekker warm drankje.

Je kunt je opgeven door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan een tikkie voor je vrijwillige bijdrage.

Graag willen we zorgen voor een mooie donatie voor deze Stichting. Dus leuk als je gesponsord kan worden door familie en/of vrienden. Het maximaal aantal deelnemers is 100.

bijgewerkt: 03-01-2023

Inschrijfformulier Blue Monday Run